Web Analytics Made Easy - Statcounter

آپارات کیدز یکی از بهترین وب سایت های ایرانی برای پخش کارتون محسوب می شود که امکان پخش و تماشای آنلاین کارتون و انیمیشن را به صورت بیست و چهار ساعته، یعنی در طول تمام شبانه روز فراهم کرده است.

به گزارش برنا، با شروع عصر دیجیتال و دسترسی آسان به فضای مجازی، کودکان و نوجوانان از وب سایت و پلتفرم های مختلف برای مشاهده برنامه های مورد علاقه خود استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین لازم است والدین و مراقبان کودک برای در امان نگه داشتن کودکان و نوجوانان خود از خطرات فضای مجازی، خودشان وب سایت های استاندارد و مناسب را در اختیار آنها قرار دهند.

پخش و تماشای آنلاین کارتون در آپارات کودک به صورت بیست و چهار ساعته

از آنجا که سایت های متنوع در فضای مجازی وجود دارند که هر کدام از آنها رویکردهای مختص به خود را دارند. لازم است والدین و یا مراقبان کودک، این نیاز کودکان و نوجوانان را جدی گرفته و خود، سایت های استاندارد و مناسب را به آنها پیشنهاد و یا در اختیار آنها قرار دهند. این گونه نه تنها کودکان و نوجوانان از آسیب های احتمالی فضای مجازی دور نگه داشته می شوند بلکه شرایط سرگرمی، نشاط، ارتقا مهارت ها، افزایش دانش و...آنها فراهم می شود. یکی از سایت های ایرانی که کاملا با استانداردها اخلاقی و اجتماعی کودک و نوجوان ایرانی مطابقت دارد، سایت آپارات کودک است. آپارات کیدز یکی از بهترین وب سایت های ایرانی برای پخش کارتون محسوب می شود که امکان پخش و تماشای آنلاین کارتون و انیمیشن را به صورت بیست و چهار ساعته، یعنی در طول تمام شبانه روز فراهم کرده است.

پخش و تماشای آنلاین کارتون با بهترین کیفیت

این وب سایت معتبر همواره سعی کرده است جذاب ترین کارتون و انیمیشن های جهان را گردآوری و همراه با دوبله منحصر به فرد و هیجان انگیز در اختیار کاربران خود قرار دهد. علاوه بر این کارتون ها و انیمیشن هایی موجود در آپارات کیدز (Aparat kids) از کیفیت صدا و تصویر بالا برخوردار هستند. کیفیتی که با سایت های مشابه قابل مقایسه نیستند. این امر در حالی رخ می دهد که اینترنت مصرفی به هنگام استفاده از سایت آپارات کیدز به صورت نیم بها محاسبه می شود. بنابراین کاربر می تواند ساعت ها به تماشای برنامه های شاد و هیجان انگیز بپردازد، بدون اینکه نگران مصرف اینترنت خود باشد.

پخش و تماشای آنلاین کارتون در آپارات کودک به دو صورت رایگان و پولی (خرید اشتراک یک ماهه، سه ماهه و شش ماهه) امکان پذیر است. یعنی کاربر می تواند فقط از کارتون ها و یا انیمیشن های رایگان آپارات استفاده کند و یا با خرید اشتراک به برنامه ها و انیمیشن های بیشتری دسترسی داشته باشد. شاید لازم باشد بدانید که آپارات کیدز (Aparat kids) در اغلب اوقات سال تخفیف های چشمگیری را برای مخاطبان خود ارائه می دهد. بنابراین افراد می توانند با هزینه کردن مبلغی بسیار کم، اشتراک آپارات را خریداری کنند و به همه برنامه های موجود در این وب سایت  به صورت آنلاین و یا آفلاین دسترسی پیدا کنند.

پخش و تماشای آنلاین و آفلاین کارتون و انیمیشن در آپارات کودک

استفاده از Aparatkids تنها منحصر به پخش و تماشای آنلاین کارتون نیست بلکه امکان دانلود درون برنامه ای نیز در این وب سایت وجود دارد. به این معنی که کاربر می تواند کارتون یا انیمیشن مورد علاقه خود را دانلود کند و در مواقعی که به اینترنت دسترسی ندارد به صورت آفلاین به مشاهده آن بپردازد و یا اینکه می تواند کارتون ها و انیمیشن های مد نظر خود را دانلود کند، سپس آرشیوی شخصی و جذاب از آنها برای خود تهیه کند. یکی دیگر از امکانات جذاب آپارات کیدز امکان پخش و تماشای آنلاین کارتون در آپارات کودک به طور همزمان در سه دستگاه تلویزیون، کامپیوتر، تبلت و یا گوشی ممکن است.

پخش و تماشای آنلاین کارتون در آپارات کودک با بیشترین امنیت

آنچه که بیش از هر چیزی به هنگام استفاده کودکان از کارتون ها و انیمیشن ها مورد توجه قرار می گیرد، مفاهیم انتقالی و محتواهای زیر ساختی این گونه برنامه ها است. بنابراین برنامه های که مخاطبان آنها کودک و نوجوانان هستند، از حساسیت بیشتری برخوردار می باشند. چرا که کودکان و نوجوانان الگوپذیری بالایی دارند و از محیط اطراف و مشاهدات خود به سرعت الگوبرداری می کنند. به همین جهت کارشناسان آپارات کیدز، کلیه کارتون ها و انیمیشن های موجود در این وبگاه را مورد نقد بررسی قرار می دهند و پس از آنالیز کردن آنها و کسب اطمینان کامل از مناسب بودن محتواهای موجود در کارتون ها و انیمیشن ها، آنها را در اختیار کاربران قرار می دهند. به همین جهت به اطمینان می توان گفت که آپارات کودک گلچینی از کارتون ها و انیمیشن های مفید و کاربردی را گردآوری و در اختیار کاربران قرار می دهد. کارتون و انیمیشن هایی که اغلب حاوی نکات اخلاقی ارزشمندی همچون؛ مسئولیت پذیری، مشارکت، پشتکار، همدلی، سخت کوشی و غیره هستند.

تماشای آنلاین و آفلاین کارتون در ژانرهای مختلف

آپارات کیدز بیش از ده ها هزار انیمیشن و کارتون محبوب جهان را گردآوری کرده و در دسته بندی های مختلف مثل؛ ورزشی، کمدی، تاریخی، اکشن و غیره در اختیار کاربران قرار داده است. با کمک این دسته بندی ها، مخاطب به سادگی می تواند ژانر مورد علاقه خود را در میان هزاران کارتون و انیمیشن جذاب و به روز، پیدا کرده و به مشاهده آن بپردازد. علاوه بر این آپارات کیدز امکان جستجوی درون برنامه ای را برای کاربران فراهم کرده است. به این معنی که کاربر می تواند اسم انیمیشن و یا کارتون مورد علاقه خود را در قسمت جستجو بنویسد تا در کوتاهترین زمان به آن دسترسی پیدا کند. سرچ درون برنامه ای آپارات کیدز از قدرت و سرعت مناسب برخوردار است و برای استفاده از آن تنها کافی است نام کارتون یا انیمیشن مد نظر خود را بنویسید.

پخش و تماشای آنلاین کارتون و انیمیشن های آموزشی

از آنجا که بحث آموزش کودکان در ضمن بازی و یا مشاهده کارتون و انیمیشن برای برخی از والدین و مراقبان همواره مورد اهمیت بوده است. آپارات کودک یک دسته بندی کامل از برنامه های خود را به کارتون ها، انیمیشن ها و برنامه های آموزشی جذاب اختصاص داده است. کودکان و نوجوانان به هنگام استفاده از این دسته برنامه ها، نکات ارزشمندی همچون؛ شناخت رنگ ها، حروف الفبای انگلیسی، زبان انگلیسی، زبان عربی، قصه های سنتی ایرانی و غیره را می آموزند. بنابراین به جرات می توان گفت کلیه برنامه های موجود در آپارات کودک مطابق با استانداردهای اخلاقی و موازین اجتماعی و نکات ارزشمند آموزشی برای یک کودک و نوجوان ایرانی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انیمیشن کارتون آپارات کودک کارتون ها و انیمیشن کارتون ها و انیمیشن ها کودکان و نوجوانان اختیار کاربران کارتون و انیمیشن کاربر می تواند مورد علاقه خود فضای مجازی برنامه ها وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۱۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم

بازنگری در فرمول «جیغ و دست و هورا» در ساخت برنامه‌های تلویزیون به عبارتی تبدیل شد که همه درباره‌اش صحبت می‌کنند. مجری قدیمی که اعتقاد دارد از آن برنامه‌های جذاب و کودکانه خبری نیست که بیاییم درباره اینکه جیغ و دست و هورا باشد یا نباشد صحبت کنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، امروز بحث‌های متفاوتی درباره فقدانِ محتوا برای خردسالان، کودکان و نوجوانان در تلویزیون می‌شود، برنامه‌هایی که خلاقیت و نوآوری ندارند و فقط برخی از کاراکترهای کودکانه به فرمول جیغ و دست و هورا روی می‌آورند. در گذشته‌ای نه چندان دور درباره این نکته صحبت شده بود اما انتقاد هنرمند پیشکسوت کودک در جریان جشنواره عروسکی تلویزیون (عروسک‌خونه) دوباره انتقادات را به این سمت آورد. 

روز گذشته با یکی از پزشکان حوزه کودک در خصوص دعوت کودکان به جیغ و دست و هورا صحبت کردیم که او هم اعتقاد داشت ایجاد نشاط درونی باید در دستور کار تلویزیونی‌ها قرار بگیرد نه یک تخلیه انرژی آنی و لحظه‌ای؛ که البته این اتفاق هم در نوعِ‌خودش لازم است اما کامل و جامع نیست. 

الهه رضایی مجری و برنامه‌ساز قدیمیِ تلویزیون است که شاید بهترین سال‌های کودکانه شبکه یک با اجرای او در خاطره‌ها مانده باشد؛ او در جریان گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم  بارها به جمله‌ای اشاره کرد که انتقاد بسیاری از کاربلدها و قدیمی‌های عرصه کودک است؛ متأسفانه کودک و نوجوان در کشور ما به فراموشی سپرده شده و دغدغه نیستند. چرا که به تعبیرِ رضایی، ما استعدادها و تهیه‌کنندگان قدرتمندی در حوزه کودک داریم که بخشی از آن‌ها کنار گذاشته شدند و یا به ورطه فراموشی سپرده شدند. 

او در این گفت‌وگو، دست و جیغ و هورا را آفتِ برنامه‌سازی کودک عنوان کرد و گفت: امروز برنامه‌هایی ساخته می‌شود که آهنگی می‌زنند و مجری فریاد می‌زند دست و جیغ و هورا! یا بچه‌هایشان را می‌آورند تا دیده شوند، این برنامه‌سازی نیست! 

جیغ و دست و هورا برای تخلیه انرژی خوب است نه برنامه‌سازی تلویزیون!

این مجری قدیمی تلویزیون به خبرنگار تسنیم گفت: جیغ و دست و هورا برای تخلیه انرژی لازم است خصوصاً برای خردسالان و مدتی به یک روشی تبدیل شد که یکی از مدارس تهران این کار را شروع کرد. صبح برای اینکه انرژی بچه‌ها را افزایش بدهد این کار را می‌کردند و روش خوبی است. اما نه به عنوان برنامه‌سازی‌های تلویزیون! البته که این روزها برنامه کودکی نداریم که بخواهیم درباره جیغ و دست و هورایش با هم بحث کنیم. ناگفته نماند که دوره‌ای همه برنامه‌های کودک تلویزیون همین کار را می‌کردند تا به گونه‌ای حواسِ کودکان را پرت کنند چون خلاقیت و نوآوری نداشتند که به رخ بکشند. 

نمی‌گویم این کار ممنوع است!

وی افزود: باز هم درباره «جیغ و دست و هورا» این نکته را باید یادآور شوم که من نگفتم و نمی‌گویم این کار ممنوع است و به طورکل نباشد. اما به اندازه کافی بایستی این اتفاق بیفتد که در آن صورت اشکالی ندارد. منتها اگر بیش از اندازه در هر کاری باشد یا در مراسم و برنامه تلویزیون، به کودکان هیچ کمکی نمی‌کند و اتفاقاً گاهی اوقات «آزاردهنده» هم خواهد بود. در هر چیزی افراط و تفریط دردسرساز است. نه خیلی همه‌چیز آرامِ آرام و نه شلوغِ شلوغ که بقیه را اذیت کند. ممکن است بچه‌ها در برهه‌ای هم لذت ببرند اما کار اصولی نیست و به اندازه و گهگاهی هم اتفاق بیفتد ایرادی ندارد. 

شکل‌گیری نشاط کودکان با جیغ و دست و هورا یا اتفاقی درونی؟!

اصلاً نیازی به این همه شلوغ‌بازی نبود

رضایی در ادامه اضافه کرد:‌ کودکان از صفر تا 6 سالگی بهترین مقطع یادگیری‌شان است. سن تربیت‌پذیری، آینده‌سازی و استعدادیابی در این زمان اتفاق می‌افتد. باید از طریق برنامه‌سازی به‌طور غیرمستقیم و مستقیم و با بازی‌های درست و کاربردی،‌ مهارت‌افزایی را رونق دهیم، اما همواره مجری فریاد می‌زند جیغ و هورای بلند و این روزها هم لباس‌های رنگارنگ بپوشند. این نوع اتفاقات نمی‌تواند برای کودک، فرهنگ‌سازی کند یا تأثیرگذار باشد. بچه‌ها نمی‌توانند الان در این شرایطی که برایشان فراهم شده انرژی‌شان را تخلیه کنند. اگر مسابقاتی برای بچه‌ها بگذارند که این بچه‌ها بتوانند انرژی‌شان را تخلیه کنند. اگر خلاقیت‌هایی را برای بچه‌ها ایجاد کنند. برنامه‌هایی که بتواند از خلاقیت‌های بچه‌ها استفاده کند، بسازند. همان‌طور که در گذشته هم این نوع برنامه‌ می‌ساختند؛ اصلاً نیازی به این همه شلوغ‌بازی نبود. باید این شلوغ بازی‌ها را کم کنند. اصلاً چه دلیلی دارد برنامه‌های تلویزیون که دست می‌زنند، جیغ و هورا بکشند.

وی خاطرنشان کرد: جیغ زدن برای تخلیه انرژی است اما نه در استودیو و برنامه‌ای که قرار است حرف‌های مهمی را در قالب مفاهیم کودکانه بزند. چون دستشان خالی از مفهوم و ارزش است به سمت چنین حرکت‌هایی می‌روند تا خلأهای ذاتی برنامه‌سازی را پُر کنند.کاری ندارند غیر از اینکه چند دقیقه‌ای با این دست و جیغ و هورا بگذرانند. اما اگر برنامه، مسابقه و خلاقیت و بینشی داشته باشد آن وقت می‌بینید که حواسِ کودک را پرتِ این نوع حرکت‌ها نمی‌کنند و فرصت کمتری را برای این همه سر و صدا اختصاص می‌دهند.

چرا ترجمه‌ها در حوزه کودک و نوجوان بر تألیف پیشی گرفت؟

کودک در تلویزیون و رسانه برای کسی مهم نیست

رضایی با اشاره به اینکه هنوز هم این نکته را تکرار می‌کنم کودک در تلویزیون و مجموعه رسانه برای کسی مهم نیست، افزود: بچه‌ها برایشان ارزش ندارند؛ اگر ارزشمند باشند باید سعی کنند روشی را انتخاب کنند که در راستای نیاز و علایق‌ کودکان قدم بردارند. آنچه که به نظر می‌آید با سبک زندگی خانواده‌های ایرانی‌ها تطبیق داشته باشد. البته برای تلاشگران شبکه کودک احترام زیادی قائلم اما احساس می‌کنم برخی از مسئولان خصوصاً در شبکه کودک، اطلاعات کودک، روانشناسی کودک و نیازسنجی‌های کودک را نمی‌شناسند، شاید نمی‌دانند بایدها و نبایدهایشان چیست که یاد بگیرند. چون ما معضلات بزرگی در جامعه‌مان داریم و فضا را جدّی نگیریم، فرهنگ‌مان از دست می‌رود. وقتی درباره خطر اعتیاد، کودکان کار و خیلی از معضلات دیگر هم صحبت می‌کنیم برخی‌ها می‌خندند و جدّی نمی‌گیرند. این فضاها واقعاً نیازمند کار جامعه‌شناسی دقیق و ساماندهی قدرتمند دارد. باید NGOهایی راه‌اندازی شوند و با دانش و کارآمد کار کنند.

تلویزیون در کجای کار اشتباه کرده؟

وی در پاسخ به این سؤال که تلویزیون در کجای کار اشتباه کرده و باید چه کار کند، خاطرنشان کرد: کسانی که آن موقع در گروه‌های کودک کار می‌کردند افراد متخصصی در زمینه ساخت برنامه برای کودکان، خردسالان و نوجوانان به کار می‌گرفتند. این‌ها کسانی بودند که تحصیلات‌ و تجربیات لازم در این زمینه داشتند. عشق و علاقه‌شان به بچه‌ها واقعی بود. لذا سعی می‌کردند اطلاعات راجع به برنامه‌سازی را از همه‌جا بدست بیاورند و خودشان را با خواسته‌های کودک تطبیق بدهند. متأسفانه تا آنجا که من اطلاع دارم امروز کمتر از آن اتاق فکرها و افراد متخصص در زمینه کودک فعال هستند؛ بعضاً علاقه‌مندند برنامه‌های کودک بسازند اما نه آن‌طور که باید و شاید. برنامه‌های شبکه کودک را دیدم تعداد زیادی کارتون‌های قدیمی‌اند که هنوز دوست‌داشتنی‌اند و کمتر به کار جدیدِ دلچسبی رسیده‌ام. شاید بعضاً برنامه‌هایی خوب باشد اما در حدی که بتواند علاقه‌مندان زیادی را جذب کند، نیست. دلیلش هم این است از افراد متخصص در حوزه شناختی کودک، خردسال و نوجوان استفاده نمی‌شود.

این مجری قدیمی تلویزیون با اشاره به اینکه باید همه دلسوزان کودکان برنامه‌سازی کنند، تأکید کرد: به گمان من باید تمام کسانی که دلسوزِ کودکان‌اند، برنامه‌سازی کنند. کسانی که دغدغه تربیت کودکان را دارند و به آینده بچه‌ها می‌اندیشند. آموزش‌هایی که برای بچه‌ها می‌گذارند، باید آموزش‌هایی باشد برای آینده‌شان هم مفید باشد. اگر این آموزش‌ها به شکلی طراحی شود که با روحیات بچه‌ها سازگار باشد حتماً جواب مثبتی می‌گیرد. بچه‌ها در هر گروه سنی علایقی دارند، اگر تلویزیون بتواند مجموعه‌ای از برنامه‌هایی که سرگرم‌کننده‌اند، آموزش‌های خیلی ملایم، مثبت و دوست‌داشتنی برای کودکان طراحی کرده‌اند، ارائه دهند مخاطب، مدیومی غیر از تلویزیون انتخاب نمی‌کند.

بررسی مختصات سینمای کودک و نوجوان در گفت‌وگو با مدیر شبکه کودک لبنان

می‌خواهند کاری کنند اما عملی نمی‌بینیم

رضایی در خصوص همکاری با تلویزیون گفت: ادعا می‌کنند می‌خواهیم کار کنیم و عملاً دوستان و همکارانی که می‌خواهند کاری ارائه بدهند به درِ بسته می‌خورند. من خودم یکی دو مورد با دوستان و همکاران رفته‌ایم و گفته‌ایم؛ یا ما را به اسپانسر ارجاع می‌دهند و یا می‌گویند بودجه نداریم و یا کار را به زمان دیگری موکول می‌کنند. به امید روزی که مسئولین فقط ادعا نکنند و برنامه‌های کودک برایشان مهم باشد. اما تلویزیون برای اینکه بتواند کارهای بهتری در حوزه کودک ارائه بدهد به نظر می‌آید سیاستگذاری‌ها و اهدافش را در این زمینه باید بازنگری کند. همچنین تلویزیون می‌تواند از افراد کاربلد و تهیه‌کنندگان قدیمی که دور مانده و خانه‌نشین و بیکار مانده‌اند، استفاده کند. هنوز بازنشسته نشده‌اند و از نظرات‌شان استفاده نشده است. در کارنامه‌شان کارهای ماندگار و درخشانی وجود دارد. متأسفم از اینکه برنامه‌های تلویزیون محتوای کافی ندارند، متأسفانه فقط حرف زده می‌شود و عملی نمی‌بینیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز سه‌شنبه ۱۱‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • ببینید | ترس و وحشت یک گربه هنگام تماشای انیمیشن تام و جری
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • نایب قهرمانی ایتالیا در یورو 2000 به روایت کارتون / فیلم
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز دوشنبه ۱۰‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • ساعت پخش زنده بازی تاتنهام و آرسنال‌ از تلویزیون+ شبکه ۳ و آنلاین
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۹ ‌اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • پخش زنده جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ یکشنبه ۹‌ اردیبهشت از تلویزیون و آنلاین